Tuesday, November 15, 2011

ROTI BERBAWANG PUTIH DAN SOS MUSHROOM CHICKEN


Tatadaaaa tadaaaaaaaaaaaaaa……….


Salam malam…
Malam ni kena makan ringan ringan aje. Kena tau jugak masakan untuk diet.
Ikut factor usia yang dah nak masuk 4 series ni kan, pemakanan kena jaga secara drastic. Cukup la seminggu ni dok makan daging sesaja. Tak di nafikan baru je petang tadi menghabiskan sup gearbox bersama isi isi daging… Wallaaa…
Malam dan dan nak makan ala ala diet gitu.

Simple saja ....


Roti Berbawang Putih

Roti 2 keping
Serbuk Garlic – mudah didapati di kedai bakery
Butter atau majerin sapu
Daun parsli kering - daun yang guna untuk masak sos bolognise tu

Gaul kan sesudu besar serbuk garlic dengan butter dan sapukan saja pada roti. Bakar ikut cara sendiri sendiri lahhh.... 

Mudah kan .Sup beli je la kan.



No comments:

Post a Comment